Tanja Savić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Tanja Savić je iskreno priznala da joj duet pesma "Muškarčina" koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž nije nimalo po ukusu.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Tanja je reagovala na komentar slušaoca koji je izrazio žaljenje što pesmu "Muškarčina" nisu snimili ona i Korona i Rimski.

- Pa šta znam, možda i podseća. Da, malo.. - rekla je Tanja.

- Jel si čula pesmu? - upitala je voditeljka Savićevu.

- Jesam. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša - ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

"Nešto najgore što se desilo Srbiji"

Podsećamo, Jelena Karleuša je takođe oštro kritikovala duet Cece i Vojaža, nazivajući ga najgorim muzičkim ostvarenjem u Srbiji.

- Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: "I evo je, posle svega..." Ali, šta ću... - rekla je tad pop zvezda, a očigledno isto mišljenje deli i Tanja, te se u komentarima moglo pročitati da je ujedno i podržala Karleušu.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

 

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put "napunila" Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertinim nastupima i javnim pojavljivanjima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading