Žika Jakšić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevačica Milena Ćeranić je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji i govorila je o mnogim temama, pa i o karijeri.

Kako je sama izjavila imala je problema sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom, a dotakla se i odnosa sa Žikom Jakšićem. 

Na pitanje voditelja da kaže javno kakvo mišljenje ima o Žiki, Milena nije bila blagonaklona već je priznala da mu i dalje zamera ponašanje nakon njenog učešća na Farmi.

- Pa, ne tako lepo - priznala je Milena, pa objasnila na šta tačno misli:

 - Prema meni je ispao nečovek. Nečovek je ispao prema meni, umesto da zaštiti moja prava, on je pokušao da omalovaži moje dostojanstvo. Pa mislim da mu se vratilo, ništa više - istakla je, pa dodala da je Žikine izjave nisu povredile.

Milena Ćeranić

Hype

 

Žika Jakšić se sada oglasio za Alo! i prvi put otkrio pozadinu svega i zbog čega je celokupan tim Granda tako reagovao:

- Ogledao sam ceo intervju Milene Ćeranić. Impulsivna je i sada kao i kad je bila mlada, ali sada odaje utisak zrele osobe koja zna šta želi. Lep intervju, uživao sam gledajući ga. Što se tiče njenih komentara u vezi mog ponašanja vezanog za raskid saradnje sa Grand produkcijom, mislim da je razumnjivo što se ljuti na mene. Istina je da sam uvek bio protiv toga da zvezde Granda idu na "Farmu" jer sam smatrao da njima ta vrsta popularnosti ne treba i da je to moralna pornografija koja im dugoročno ne može doneti ništa dobro. Istina je da se ona onako impulsivna, nije snašla u tadašnjem rijalitiju i da je sa svojim ponašanjem i postupcima prema tadašnjem momku Nemanji Stefanoviću navukla gnev šire publike - rekao nam je Žika i dodao:

- Istina je da sam tada osudio takvo njeno ponašanje. Ali istina je da smo svi mi tada upali u tu kolektivnu psihologiju masovne osude i da je kazna koja je njoj tada izrečena bila nepravedna. Istina je da je njena impulsivnost i ponašanje izazvalo tu masovnu histeriju i osudu, ali je istina i da je to preraslo u javni kolektivni linč u kome su učestvovali svi pevači, Grand produkcija, svi mediji, pa i ja. Sa ove distance bih takođe osudio njeno ponašanje, ali bih pokušao da nađem i razumevanje za sve okolnosti koje su do toga dovele. Sada kada se setim toga, zaista mi je žao što ni u kome iz produkcije nije bilo mudrosti da razumemo sve okolnosti i da kazna ili osuda budu primereni i pravedni. Takođe sam siguran da je to uveliko uticalo i na kasniji Milenin turbulentan život i da je ta crna mantra farme prati i dan danas. Ni to nije pravda. Jedino dobro što je iz svega toga izašlo je što vidim da je Milena posle svega sazrela u jednu čvrstu i odlučnu osobu koja zna šta hoće i zaista joj želim uspeh u karijeri jer mislim da zbog svega što joj se izdešavalo još nije dostigla svoj maksimum - rekao nam iskreno Žika Jakšić.

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

Saša i Brena su pokazali pravo lice, oni su dva zla!

Folk pevačica Milena Ćeranić progovorila je o prošlosti i o muzičkom takmičenju "Zvezda Granda".

Milena je istakla da su se Saša i Brena ogrešili o nju i da su se sabotirali ružnim komentarima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading