Breskvica i Teya Dora
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Anđela Ignjatović Breskvica godinama je prisutna na javnoj sceni, a posebnu pažnju privukla je nakon učešća na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju.

Njene komšije su sada progovorile, te otkrile kakvo mišljenje imaju o pevačici.

- Počeli smo da je primećujemo od tog trenutka na Beoviziji, mada su se deca i ranije okupljala oko nje, ali nisam bio siguran da li je glumica ili pevačica. Meni deluje kao neko dete, pa joj nisam ni pridavao značaj da ima neku karijeru vrednu pažnje, kaže ovaj gospodin.

Devojčice su oduševljene što im je Breskvica komšinica.

- Nas dve živimo ovde i često nam drugarice dolaze kako bismo čekale Breskvicu da izađe. Nekada je vidimo, nekada ne. Ona uglavnom iz dvorišta izađe u autu, kažu Milica i Ana pa dodaju:

- Zavisi kako je raspoložena, ponekad hoće da otvori prozor da se slikamo, a nekada ne. Ona tu živi, ali je retko možete videti da šeta ulicama u kraju.

Devojka koja živi dve kuće dalje od Anđele kaže da se promenila.

- Ja sam je znala iz neke poslovne priče od ranije. Bila je nova u šoubiznisu, fina i vaspitana. Sada se uobrazila. Mlada je i ponela ju je popularnost, ali nadam se da će potrajati jer često te tinejdž zvezde završe karijeru kako dolaze nove generacije ako ne promene nešto u pristupu muzici koju izvode. Vidim je ovde, stavi kačket i skriva se, a verujte, osim dece niko je i ne prepoznaje.

U prodavnici kažu da svraća i da je vrlo neprimetna.

- Jako je tiha, gleda što pre da kupi šta ima i da ode. Uglavnom je u helankama ili trenerci, uglavnom sportski obučena. Međutim, ako ima nastup to je druga priča. Simpatična je. Bila joj je dobra pesma za Evroviziju, mi smo ovde svi glasali za nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Komšije kažu da je Anđela kupila veliki stan i da u okviru njega ima bazen i veliku terasu.

- Svaka joj čast kada je uspela da se obezbedi tako mlada. Ja više ni ne znam, ja sam mislila da je to neka influenserka i jutjuberka, nisam ni znao da je pevačica.

"Dečko je stalno kod nje"

Breskvica je već duže vreme uživa u ljubavi, a o tome su obaveštene i komšije.

- Često je on tu, ne znam da li živi sa njom. Možda čak i živi. Zajedno odlaze i dolaze. Najčešće on vozi kola, mada se pisalo da su to njena kola. On je stariji dosta od nje, pa je verovatno i savetuje. Deluje ona ponekad jako umorno. Kako i ne bi, ako ima dosta nastupa i ako je deca traže. Mada, mlada je ona, ne bi trebalo da je to toliko izmori. Vidite Brenu, tolike godine radi i uvek kada je vidite deluje raspoloženo - kaže komšinica.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading