Zoran Marjanović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Zoran Marjanović priveden je na informativni razgovor u policiju nakon što je ubijena njegova supruga Jelena, a sada su se u javnosti pojavile tvrdnje da je u stanici bila i pevačica Indi Aradinović.

Indi se oglasila tim povodom i otkrila šta se desilo kobnog dana.

- Imala sam priliku da pročitam totalnu neistinu i laž. Ja sa pokojnom Jelenom nikada nisam bila u sukobu, bile smo u jako dobrim odnosima sa puno poštovanja i ona je bila meni podrška u svakom smislu dok sam odlazila u studio i snimala svoj prvi album. Ona me je učila i nekim tehnikama interpretacije, radovala se mom uspehu....  Nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba kada je moje ime u pitanju - rekla je Indi, pa nastavila: 

- Kada je projekat završen, ja sam sa tadašnjim momkom, koji mi je ujedno bio i menadžer krenula putem uspešne kat+rijere. Dugo nismo bili ni u kontaktu sa Zoranom i Jelenom, sve do 2016. godine, kada se ta tragedija desila. Naravno da sam se našla taj dan tu sa prijateljicom, kao i meštani u tom kraju i sve dok je trajala potraga, svi smo bili uključeni, a kasnije i pozvani na razgovor, što je i deo protokola. Na informativni razgovor su bili pozvani i svi njihovi prijatelji i saradnici sa kojima je Zoran radio, što je sastavni deo protokola u policiji - rekla je ona. 

"Iz zle namere me povezuju sa tragedijom" 

 

Indi nije krila bes zbog priča koje danima  kruže o njoj i Zoranu Marjanoviću. 

- A ta dotična osoba koja širi takve dezinformacije protiv mene... To mogu da shvatim samo kao jednu zlu nameru. I svaka izmišljotina i konfabulacija u kojoj se moje ime vezuje na bilo koji način sa tragedijom koja je snašla tu porodicu, to će morati na sudu da se dokaže. Dakle, biću prinuđena da podnesem parničnu prijavu, gde će svi ti izvori istinu morati da dokažu u parničnom postupku - rekla je za kraj Indi za Informer. 

Alo!/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading