Jelena Karleuša
Foto: Alo/Miloš Miletić

Diva Jelena Karleuša večeras, 5. jula, nastupa u Inđiji, a pre koncerta obradovala je svoje pratioce provokativnom fotografijom.

Najavila je koncert u atraktivnom autfitu, a potom je pozirala, raspalivši maštu mnogih.

Jelena je nosila stilizovani, scenski brushalter s natpisom "censored" (cenzurisano) na grudima, vruće pantalonice, i vrtoglave štikle pune kristala.

Podsetimo, pre nastupa u Inđiji, Karleuša je nastupala na Music Weeku gde je njen performans dočekan s velikim aplauzima.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put "napunila" Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertinim nastupima i javnim pojavljivanjima. Iako je tokom večeri nastupila poslednja, to publiku nije omelo da satima čeka njeno pojavljivanje kako bi i uživo slušali kako njene nove hitove sa albuma "Alfa" i "Omega", ali i stare uz koje je izgradila karijeru.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

I ne samo da je njeno pojavljivanje na sceni izazvalo ubedljivo najviše ovacija već su je fanovi obasuli ružama i plišanim medvedićima. Kako je samo malo pre toga nekoliko izvođača bilo pogođeno flašama, Karleuša je iskoristila priliku da šalom uzvrati treperima i reperima sa kojima se i javno sukobila.

- Mene moja publika gađa ružama i medvedićima, ali šta ja znam - rekla je pop zvezda kroz osmeh, te nastavila sa izvođenjem novih pesama koje su oborile rekorde na svim muzičkim platformama.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading