Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Jelena Karleuša otkrila je svoje mišljenje o mlađoj koleginici Tei Tairović.

Karleuša je, između ostalog, istakla da će Tea "razvaliti" Arenu nadolazećim koncertom. 

- Kad je reč o Tei Tairović, od svega ovoga što se u međuvremenu snimalo, meni se njeno najviše dopada. Moram da pohvalim, od svega što se snimilo, meni ona ima najviše smisla. Mislim da će pokidati Beogradsku arenu, ona je original, prava je. Možda to jeste taj neki bugarski orijental, turski, ali ona je fantastična u tome i bravo! Jako mi se dopada - navela je Jelena.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put "napunila" Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertnim nastupima i javnim pojavljivanjima. Iako je tokom večeri nastupila poslednja, to publiku nije omelo da satima čeka njeno pojavljivanje kako bi i uživo slušali njene nove hitove sa albuma "Alfa" i "Omega", ali i stare uz koje je izgradila karijeru.

Alo!/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading