Jelena Karleuša
Foto: Privatna arhiva/Miloš Miletić

Jelena Karleuša nastupila je u Inđiji i ponovo oborila sve rekorde posećenosti svojim koncertom.

Kako je i obećala, publici je pripredila spektakl za pamćenje, pa je uz svetski scenski nastup i scenu, pevala hitove sa poslednjih albuma “Afla” i “Omega”, ali i stare uz koje je izgradila muzičku karijeru. 


Ona je u provokativnoj haljini i provokativnom koreografijom zapalila publiku, koja ju je sve vreme pratila ovacijama.

Kako bi im ukazala poštovanje zbog neizmerne podrške i ljubavi, pop zvezda sišla je bine, prišla svojim fanovima i sa njima se srdačno fotografisala i grlila.

Jelena Karleuša spektaklom oborila sopstveni rekord!

Jelena Karleuša uspela je da prevaziđe sopstveni, ali i regionalni rekord time što je po treći put napunila Ušće, i time zvanično postala jedina zvezda u regionu kojoj je to pošlo za rukom.

Iako je mesecima pre festivala Music Week bila na meti mlađih trepera i repera sa kojima je na festivalu delila binu, Jelena je uspela da dokaže da je i dalje broj jedan kada je reč o spektakularnim koncertnim nastupima i javnim pojavljivanjima. Iako je tokom večeri nastupila poslednja, to publiku nije omelo da satima čeka njeno pojavljivanje kako bi i uživo slušali njene nove hitove sa albuma "Alfa" i "Omega", ali i stare uz koje je izgradila karijeru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading