"ULETEO S PIŠTOLJEM, POLOMIO LOKAL" Naša pevačica progovorila o incidentu sa nastupa: Naredio nam je da pevamo jednu istu pesmu
Foto: Printscreen/Foto: Nikola Todorović

Tamara Milutinović je nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila šta je jednom doživela na svirci, a što je jedna od najneprijatnijih situacija u njenoj karijeri.

- Svi mi pevači nekad doživimo neprijatne situacije. Sećam se recimo na jednoj svirci da je neki "gospodin" uleteo, pobacao sve stolove i ispraznio lokal. Nakon toga nam je naredio da pevamo jednu istu pesmu petnaest puta sa pištoljem u ruci - rekla je Tamara i dodala:

-Šta da radimo, pevali smo. Mislim da je u pitanju bila pesma "Dodiri od stakla"- kazala je ona za Kurir.

Podsetimo, Tamara Milutinović nedavno je proslavila krštenje svoje mezimice Emili, a osim toga, svakodnevno oseća zahvalnost što ju je rodila živu i zdravu, s obzirom na to da su joj tokom trudnoće rekli da je imala spontani pobačaj.

- Zapravo, ja nisam izgubila bebu iako su mi rekli da jesam. Ona je tu bila sve vreme, samo su doktori rekli da je nema. Konstatovali su mi spontani, a nije bio, i ja sam tek nakon mesec dana saznala da je ona tu. Sakrila se pa se nije videla na ultrazvuku - izjavila je Tamara za Hajp.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading