Baka Prase
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen BakaPrase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jedan je od najpoznatijih jutjubera na ovim prostorima.

Njegovi video snimci i objave privlače pažnju stotina hiljada pratilaca, a svaki njegov potez izaziva mnoštvo reakcija i komentara.

Pre nekoliko dana, Baka Prase je preko svog Jutjub kanala obavestio javnost da je raskinuo sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatom kao Anja Bla.

Vest o raskidu iznenadila je mnoge njegove fanove, jer su često delili zajedničke trenutke na društvenim mrežama, prikazujući srećnu i skladnu vezu.

Međutim, dodatno iznenađenje usledilo je sa njegovom najnovijom objavom. Baka Prase je odlučio da otputuje na more sa svojim prijateljima, a društvo su im pravile brojne devojke u kupaćim kostimima.

Na fotografijama i snimcima koje je podelio, vidi se kako svi uživaju i ludo se zabavljaju, dok jutjuber ne skida osmeh sa lica.

- Snimamo spot, majke mi - napisao je on.

"Kamo sreće da sam sponzoruša, pa da sam ga iskoristila"

Anja je navela da je Baki Prasetu uvek bila najveća podrška, međutim kako je rekla on svoj "test" nije prošao.

Baka Prase

Printscreen

 

- Iskreno, kamo sreće da ste svi vi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne... Ipak sam ispravna osoba koja je bila sa njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading