Breskvica
Foto: Alo/Alo

Anđela Ignjatović, poznatija pod pseudonimom Breskvica, trebalo je, kako je najavaljeno, da održi koncert 6. septembra u Beogradu na Tašmajdanu.

Ipak, pevačica je sada otkrila da je u pitanju dezinformacija, iako su karte uveliko puštene u prodaju, nakon čega je usledio niz komentara i napada, te optužbi da se "od koncerta ograđuje jer je prodato svega nekoliko stolova".

Anđela se sada oglasila i saopštila da je koncert zakazan bez njenog znanja. 

Breskvica

Alo

 

- Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme - rekla je ona, pa dodala: 

- Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno, već svoje pesme.

Breskvica i Teya Dora

Foto: Blic tv printskrin

 

- Drugo, ovo je period u kom radim doslovno svaki dan i ne bih bila u stanju da se tom koncertu posvetim onako kako bi trebalo, i da svojoj publici priuštim sve ono što smatram da treba, što želim i što zaslužuju - otkrila je Breskvica i izvinila se svima koji su dovedeni u zabludu: 

- Kada dođe do toga da odlučim da pravim solistički koncert, to ću ponosno i objaviti i najaviti. Izvinjavam se svima koji su dovedeni u zabludu kada je reč o navodnom koncertu na Tašmajdanu - poručila je ona za "Telegraf". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading