Rada Manojlović
Foto: Alo/Printscreen

Folk pevačica Rada Manojlović osvrnula se na snimak koji je nedavno kružio po mrežama, a na kom se vidi ona koja nosi bakšiš u tanjiru.

Pevačica je otkrila šta se zapravo tu desilo, a potom priznala kakav poklon je dobila tokom nastupa.

- Taj bakšiš delimo svi, simpatično mi je što uvek postoji novi način uzimanja bakšiša. Jedna gospođa mi je prišla i dala tanjir da stavim novac kako se ne bih mučila sa novčanicama. Iskreno, dešavalo se da odbijem kada mi pijani gosti daju vredne poklone. Jednom prilikom mi je jedan momak dao zlatni lanac debljine dva prsta. Ja sam rekla da će se kajati sutradan, ali on je insistirao, pa sam uzela - rekla je Rada i dodala:

Rada Manojlović

Foto: ATA Images

 

- Otkako sam rekla da tražim penzionera, stvarno mi se javljaju penzioneri, navaljuju. Ja sam rekla da mi treba sportista u penziji, a oni u penziju idu sa oko 35 godina. Znači meni treba jedan fizički spreman muškarac, mlad muškarac, koji može da me isprati. Meni se javljaju 65+. Mislim, svaka čast svima, ali zaista nema potrebe. Treba mi komplentan muškarac, da kraj njega imam i mir, a opet i da može da me prati. Nisam ni ja baš penzionerka koja bi samo da želi. Bitno mi je da je lep, zgodan, fizički spreman. Mislim da smo u početku svi površni, a posle ko ima kvalitete on ostane u tvom životu - objasnila je Manojlovićeva za Blic.

Milan Stanković prekinuo svaki kontakt sa Radom

Rada Manojlović je poznata po iskrenosti, a sada je otvoreno govorila o odnosu sa bivšim momkom Milanom Stankovićem.

Njihova veza je obeležila i početke njihovih karijera, Rada je uvek imala samo lepe reči za Milana, sa kojim je nakon raskida ostala u prijateljskim odnosima.

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je za Blic Rada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading