Jelena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Brutalan izgled pop dive Jelene Karleuše tema je u javnosti već godinama, a mnogi i dalje ne znaju kako se hrani pevačica i kakve namirnice su zaslužne da ovako zategnuto izgleda.

Pored zdravih i redovnih obroka, tu je naravno i teretana, a potrebno je i naglasiti da Jelena kafu i slatkiše nikada nije konzumirala.

Obrok koji Karleuša nikada ne preskače sprema se veoma brzo i lako, a veoma je ukusan, zbog toga ga rado jedu i pevačicine ćerke, Atina i Nika. Iako retko koje dete voli zdrave obroke, to s Nikom i Atinom nije slučaj.

Sedam kašika ovsenih pahuljica prelijte sa 150 ml ključale vode i dodajte sveže voće. Jelenin izbor su borovnice, maline i mango.

Tanja Savić pohvalila Karleušu, ali isprozivala Cecu

Tanja Savić je iskreno priznala da joj duet pesma "Muškarčina" koju izvode Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž nije nimalo po ukusu.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Tanja je reagovala na komentar slušaoca koji je izrazio žaljenje što pesmu "Muškarčina" nisu snimili ona i Korona i Rimski.

"Nešto najgore što se desilo Srbiji"

Podsećamo, Jelena Karleuša je takođe oštro kritikovala duet Cece i Vojaža, nazivajući ga najgorim muzičkim ostvarenjem u Srbiji.

- Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: "I evo je, posle svega..." Ali, šta ću... - rekla je tad pop zvezda, a očigledno isto mišljenje deli i Tanja, te se u komentarima moglo pročitati da je ujedno i podržala Karleušu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading