Marija Karan
Foto: Printscreen/Instagram/marijakaran

Da zna da uživa u životu, glumica Marija Karan je pokazala nebrojeno puta, baš kao i što iznova dokazuje da prati modne trendove.

Marija je s prijateljima, među kojim je bila i svetski poznata manekenka Maja Latinović, uživala na jednom događaju, a stajling koji je izabrala za tu priliku je, prema komentarima na Instagramu, bio veoma provokativan.

Nosila je providnu haljinu sa šljokicama ispod koje se sve videlo, od izazovnih oblina do donjeg veša. Uz to je ukombinovala nakit i bele cipele na štiklu. 

Marija Karan

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, haljine koje sve otkrivaju su najkontroverzniji odevni komad i ove letnje sezone. Iako je veliki povratak zabeležila još 2023. godine, kada je holivudska zvezda Demi Mur u jednoj takvoj došla na modnu reviju, a ove sezone je apsolutni hit. U njoj su se poslednjih nedelja na raznim holivudskim događajima pojavile, između ostalih, Rijana i Sidni Svini. Za ovaj modni komad kažu da je potrebna velika hrabrost, a Marija je, očigledno ima.

Inače, Marija već godinama živi na relaciji Amerika - Evropa, u Beograd često dolazi i uvek je rado viđen gost na svim gradskim dešavanjima.

Isplivalo sve o obrazovanju Marije Karan

Mnogi i dan danas obožavaju da pogledaju kultnu seriju "Ljubav, navika, panika", u kojoj jednu od glavnih uloga ima upravo glumica Marija Karan.

Mariju je publika u seriji jako zavolela, a istu je napustila po završetku druge sezone. Glumica je u jeku svoje popularnosti napustila Srbiju, preselila se  u Ameriku, i tamo zasnovala porodicu, a jednom prilikom je otkrila i koliko je život tamo uticao na nju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading