Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedna od najkontroverznijih domaćih pevačica Dunja Ilić ima novog dečka, a njena skandalozna poruka njemu šokirala je javnost.

Dunja je objavila nekoliko zajedničkih fotografija, na jednoj se ljube, a opisu je dodala:

Dunja Ilić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Što si je*o, je*o si!

S obzirom na ove reči i činjenicu da je Dunja na Instagram profilu promenila prezime u Podžić, mnogi misle i da se udala.

Nova ljubav je u Dunjin život došla, kako je sama rekla, u pravom trenutku.

- Moram da se izjasnim sada, neko mi je ukrao srce za života i da sam najsrećnija žena na svetu - pohvalila se Dunja, ne otkrivajući više detalja o dečku sa kojim je počela romansu.

Dunja Ilić

Foto: Printscreen/instagram

 

Na svom Instagram profilu je objavila i snimak na kojem se vidi kako njen novi partner briše pod, a na osnovu toga bi se moglo zaključiti da su već počeli zajednički život.

U jeku popularnosti, pevačica je napravila pauzu dugu čitavu deceniju, a u tom periodu je vodila borbu sa alkoholom, gubila je voljene i imala buran ljubavni život. Promenila je veru, ime, nekoliko puta mesto boravka, grad, pa čak i državu u kojoj je pokušavala da nastavi dalje.

Podnela sam zahtev za promenu imena i sada je to proces. Čekam da u zvaničnim dokumentima budem Ajla Begović, kao što sam upisana na Instagramu. Ajla znači ‘mesečinom obasjana’. Kad sam prihvatala islam, imala sam pravo da izaberem ime, ne moraš da menjaš svoje ime ukoliko nije uvredljivo po veri. Moje ime Dunja nikako nije uvredljivo. Čak ima Dunja pevačica, Dunja Fazlić u Bosni, ima dosta Dunja koje su islamske veroispovesti. Sam taj čin preuzimanja vere je bio ekstravagantan, pa je bilo previše odmah i ime, tako da nekako nisam skupila hrabrosti 14 godina da to uradim, a bila mi je želja. A inače, izvinjavam se svim Dunjama, ali ja ne podnosim organski ime Dunja. Znači meni je to jedno od najgorih ‘Dunja’ i ‘Anastasija’. Izvinjavam se svim Dunjama i Anastasijama - pričala je za domaće medije ranije Dunja.

"Spavala sam na ulici, bez hrane i novca"

Ajla Begović, poznatija kao Dunja ilić, svojim potezima neretko šokira javnost.

Dunja Ilić je obeležila muzičku scenu pre više od 13 godina, ali iza svetala reflektora krije se životna priča koja je daleko od glamura.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading