Marija sa sinom
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Marija Šerifović otputovala je u Ameriku sa dugogodišnjom prijateljicom Jovanom Pajić.

Na svom Jutjub kanalu objavila je video-snimak sa putovanja gde je pokazala kako je molila Jovanu Pajić da pođe sa njom na put. 

Nakon što su stigle u Ameriku, Marija je odvela Jovanu da proba najbolji američki burger, a jedna situacija privukla je ogromnu pažnju. 

Marija i Jovana

printsrkin/jutjub

 

Naime, Marija je tražila Jovani da otkrije kakav je njen sin Mario.

- Ne znam ni kako da ga spakujem u rečenicu. Nestvaran i presladak. On je isti Marija, samo plav. I ima plave oči. Je l' možete da zamislite to? To vam kažem. Ali isti - ispričala je Jovana.

- Da, kao moja svetla verzija. Belo od eurokrema - našalila se Marija.

Marija i Jovana

printsrkin/jutjub

 

Pevačica još nijednom nije javno pokazala sina, a nedavno je u emisiji otkrila kako on zapravo izgleda. 

- Jeste... Mario je smeđ! Jedno oko je plavo, drugo zeleno, nešto mu se te oči menjaju. Baka mu je imala takve oči - otkrila je Marija, a publika u studiju je oduševljeno reagovala. 

Marija Šerifović

Printscreen

 

Marija otkrila istinu o odnosu sa Jovanom Pajić 

O njihovom odnosu polemiše se već duže vreme, a glasine su krenule intenzivnije da kruže nakon Jovaninog razvoda. 

Njih dve gostovale su u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada ih je direktno pitao da li su vezi

- Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se sa tim prestane, neće imati ko više na slavu da mi dođe, molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?! Prekinite hitno!

- Moram da priznam da nam je genijalna za*ebancija na tu temu. Toliko se šalimo, pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno - nadovezala se Jovana Pajić.

Inače, Marija i Jovana su dugogodišnje prijateljice, a često i putuju zajedno. Šerifovićeva je upravo u emisiji otkrila da je Jovana znala za njenu borbu za potomstvo i da je čuvala tajnu, što joj nikada neće zaboraviti. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading