Benčina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Petar Benčina sinoć je, u društvu porodice i kolega, slavio rođenje sina.

Njegova supruga, glumica Tamara Dragičević, porodila se 6. jula, par je dobio još jednog dečaka kome su dali ime Boris.

Tim povodom Petar je organizovao slavlje u jednom popularnom beogradskom lokalu na Dorćolu. Okupio je kolege, među kojima su bili i njegov brat Igor Benčina i Tamarin brat Miodrag Miša Dragičević, takođe glumci.

Snimak iz provoda ponosni tata objavio je na Instagramu i kako se može videti, drugari su mu iscepali majicu. U pozadini se čula pesma, čuveni hit grupe Zana: "Ti si moj majstor za poljupce!"

Petar Benčina

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, osim Lazara i bebe Borisa, glumački par ima i ćerkicu Stašu, koja je i sada već školarac, a kada su jednom prilikom pitali Tamaru da li joj Petar pomaže oko dece, odgovorila je veoma iskreno.

Petar Benčina

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je za jedan domaći podkast Tamara.

Tamara i Petar dali sinu ime koje znači "ratnik"

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina postali su roditelji još jednog sina.

Veselu vest podelili su putem Instagrama, otkrivši da su novorođenom sinu dali ime Boris.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading