Dara u Americi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, gotovo svake noći nastupa širom Srbije, kako u klubovima, tako i po gradskim trgovima.

Tokom koncerta u Bačkoj Palanci doživela je neprijatnost, ali vrlo brzo je reagovala.

Daru su u jednom trenutku napali komarci. Ipak, nije prestala da peva već je otišla do klavijaturiste i uzela je sprej protiv komaraca, pa je počela da prska sve oko sebe.

Čak je i rekla:

Dara Bubamara

Foto: printscreen/TikTok

 

- Idemo da ubijamo komarce - što je do suza nasmejalo prisutne. 

Ceo slučaj su usnimili Darini fanovi, snimak su objavili na društvenim mrežama i on je vrlo brzo postao viralan.

- "Ugušiću se“ - napisao je jedan Darin fan na TikToku.

-„Obožavam je jer je uvek luda“ - dodao je drugi. 

Da ovo nije prvi put da doživi neprijatnost na sceni, svedoče Darine reči o problemu sa kojim se suočila na jednoj romskoj svadbi.

- Neki voditelj, matora drtina tamo, već se ušmrkao, diriguje, majmunčina neka i kaže on: "Sad Dara" i ja mu pokažem da večeram, a on meni nešto kao: "Ja kad kažem!". Iskuliram ga i nešto je bilo i onda je rekao: "Sad dueti", misleći na Darka Lazića i mene. Kažem mu: "Ne možemo duete jer su to matrice", a on meni:"Ti ćeš da mi kažeš!" i to sve na mikrofon. Kad sam ja pop*zdela, još sam bila u PMS-u: "Ti ćeš da mi kažeš, majmune jedan. Došla sam zbog ovih ljudi, a ti se meni tako obraćaš, j*bem ti. Mrš odavde". Nap*šila sam ga na mikrofon, moji muzičari pobeleli, gađala sam ga flašom i otišla u sobu - ispričala je u jednom domaćem podkastu Dara.

Majka je bila u dugovima do guše

Dara Bubamara danas živi u luksuzu, a nekada je bilo potpuno drugačije.

Bubamara je jednom prilikom otkrila da je njena majka morala da pozajmljuje novac kako bi je slali u Beograd na audicije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading