Seka i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Veći deo javnosti zgrozio je snimak sa nastupa Dragomira Despića Desingerice, na kom pruža stopalo ka momku iz publike, koji je, čak i na šok repera, počeo da ga liže.

Jedna u nizu javnih ličnosti koji su žestoko osudili kako ostraščenog fana, tako i repera je i Seka Aleksić koja se oglasila javno ne uspevajući da sakrije razočarenje.

- Imam utisak da im je izvadio i polni organ da bi isto ovo radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari zaje*ava sa njima. Svaka mu čast - napisala je pevačica.

E - stock

 

Kako bismo proverili šta o njenom stavu misli Despić, kontaktirali smo s njim i dobili odgovor.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i Seka. Ne vidim da me je nekakvim komentarom uvredila. Čak suprotno, žena je rekla da sam kralj. To što ja radim su dela vrhunskog, svetskog izvođača svidelo se to nekome ili ne - rekao je Desingerica, pa dodao da veruje da su njegovi nastupi svetskog kalibra.

Reper Dragomir Despić Desingerica

Vladimir Marković

 

- Ako neko dovede Ameriku na Balkan, to će biti Dezinger. Verujem da neki to ne mogu da shvate, ali ljudi vole to što radim na svojim nastupima. Iskren da budem, i dalje ne razumem one koji u svemu vide loše, a iskren da budem, nije mi ni važno. Važno je da ja ne vidim ništa loše, a potom da ne vide ništa loše ni oni koji me prate na nastupima. Bilo bi lepo kada bi narod manje komentarisao druge, a više gledao svoje dvorište. Kako bilo, sve ih pozivam da dođu na neki moj nastup. Sigurno će bolje razumeti Desinger maniju i uživati u toj čaroliji - naveo je reper za Alo!.

Se*sualna pomagala na bini

Konteroverzni reper nedavno je nastupio u Hrvatskoj, a čak je i njega šokiralo to što su mu tokom nastupa bacili se*sualna pomagala na binu. Nedugo zatim, oglasio se na društvenim mrežama i zamolio svoje fanove da to više ne ponavljaju.

- Apelujem na vas da mi da ne bacate ku*čeve na binu, jer mogu da se okliznem i povredim na iste, a ne znam kako bih opravdao takvu povredu - napisao je tada na svom zvaničnom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading