Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kontroverzna pevačica Dunja ilić potvrdila je za domaće medije da se udala.

Dunja je prethodno, kako je Alo! prvi objavio, pokazala supruga. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje strastveno ljube, u opisu je navela:

- Što si je*o, je*o si!

S obzirom na ove reči i činjenicu da je Dunja na Instagram profilu promenila prezime u Podžić, mnogi su pomislili da se udala.

Dunja Ilić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uzeli smo se - kratko je lepu vest potvrdila za "Pink" pevačica.

Iako nije otkrila ko je njen suprug, na osnovu njenih objava, može da se zaključi da je našla pravog. 

- Moram da se izjasnim sada, neko mi je ukrao srce za života i da sam najsrećnija žena na svetu - pohvalila se Dunja, ne otkrivajući više detalja o dečku sa kojim je počela romansu.

Na svom Instagram profilu je objavila i snimak na kojem se vidi kako njen novi partner briše pod, a na osnovu toga bi se moglo zaključiti da su već počeli zajednički život.

Znate da sam ga malo nosila

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić nakon smrti verenika sebe je nazivala udovicom, a malo nakon gubitka voljenog našla je sreću pored znatno starijeg muškarca. Ona je u septembru prošle godine objavila da ju je verio 16 godina stariji partner, međutim ubrzo je došlo do raskida.

Dunja je sada otkrila da prodaje prsten:

- Hoće li neko da veri devojku da mu prodam upola cene ovaj moj zadnji verenički prsten? Znate da sam ga malo nosila, hvala Bogu - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading