Nikola Peković i Ostoja Mijailović
Foto: Promo/Foto: KK Partizan

Bivši košarkaš Nikola Peković navodno je odlučio da se razvede od svoje supruge, što je kao bomba odjeknulo u javnosti, a pišu domaći mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, Peković već nekoliko meseci nije u Crnoj Gori, a razlog tome je navodno nova partnerka s kojom je započeo emotivnu vezu.

- Oni već neko vreme žive odvojeno, Nikola Peković gotovo da ne boravi mesecima u Crnoj Gori. Priča se da je našao novu devojku i da je ona zaposlena u jednom javnom preduzeću u Srbiji. Navodno puno vremena provode zajedno i pitanje je dana kada će podneti papire za razvod od Violete, s kojom je zvanično u braku osam godina - kaže izvor blizak Pekovićima.

- Priča se da je toliko zaljubljen da već planira novo venčanje, iako se zvanično još uvek nije razveo od Violete - dodaje isti izvor.

Proslavljeni sportista i njegova još uvek zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. godine. Njihovo venčanje održano je u junu sledeće godine na glamuroznoj ceremoniji u Bečićima, a u februaru naredne godine dobili su sina.

Pre Violete, Nikola je bio u vezi sa crnogorskom manekenkom Sanjom Brnović, a njihova romansa bila je tema u regionu. Postojale su čak glasine o njihovom venčanju, koje se ipak nije ostvarilo.

- Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i verili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam meseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam želela da radim jer mi nije bilo interesantno da po ceo dan sedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se - kazala je Sanja malo posle raskida i dodala:

- Nisam tip osobe koji pati zbog ljubavi, pa sam nakon našeg razlaza počela odmah da radim, a i izbrisala sam zajedničke fotografije kako bih što pre zaboravila to iskustvo - izjavila je potom Sanja za "Telegraf".

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading