Tijana Ajfon
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Kontroverzna starleta Tijana Ajfon odlučila je da se prošeta centrom Beograda, a cilj joj je promocija svog naloga na sajtu za odrasle.

Njen skandalozni potez razbesneo je javnost, a ljude je dodatno iznerviralo to što je zaustavljala maloletna lica i intervjuisala ih, usput im postavljajući degutantna i neumesna pitanja.

Snimci se šire društvenim mrežama neverovatnom brzinom, a na jednom se čuje starleta koja pita tinejdžera da igraju poznatu igricu "Papir, kamen, makaze", te dodaje da ako dečko izgubi, mora da se pretplati na njen nalog na pomenutog sajtu za odrasle, a ako pobedi, Tijana će mu zauzvrat pokazati njene nage fotke, i to bez cenzure!

Mnogi su u komentarima osudili ovakvo njeno ponašanje, te su konstatovali da tonemo sve dublje i dublje kao nacija jer se ovakve stvari promovišu u centru grada, bez stida i srama.

- "Sramota je šta se pitaju deca u centru Beograda, ovo je nečuveno", "Čega se pametan stidi...", "Nema ni trunke blama", "Ovo su deca, sramota bre", "Ima li ovome kraja" - poručili su besni građani.

Tijani zapalili automobil

Starleta Tijana Ajfon doživela je prošle godine pravu scenu iz filmova u ponedeljak ujutru ispred svoje zgrade. Naime, njen automobil vredan 45.000 evra zapaljen je u cik zore, a Ajfonka od šoka nije mogla da dođe k sebi, nego je urlala i plakala, te ceo komšiluk digla na noge.

Na lice mesta stigli su vatrogasci i policija, a Tijana je nakon toga otišla u policijsku stanicu gde je dala izjavu. Očevidac nemilog događaja je za Alo! otkrio da je starleta u strahu za život, te da joj nakon ovoga nije svejedno.

- Bila je sva uznemirena, kada je videla zgarište. Vikala je, plakala. Osim što je šteta velika, Tijana nije mogla da se smiri jer su joj u automobilu bile i neke važne stvari - započinje naš izvor koji se našao na licu mesta.

Tijana Ajfon

Foto: Ataimages

 

Napadnuta nožem

 

Tijanu Ajfon je takođe prošle godine nožem napao nepoznati muškarac M. T. (43) i tada je policija brzo reagovala, a njoj se na sreću ništa nije desilo.

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod tržnog centra napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je pretio i u jednom trenutku izvadio nož, uspela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spasena sam ja, moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim ni da pomišljam kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - napisala je tada Tijana Ajfon na Instagramu.

M. T. je doveden u policijsku stanicu. Tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Protiv M. T. je podneta prekršajna prijava po Zakonu o oružju i municiji i zadržan je na trežnjenju jer je bio u alkoholisanom stanju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Drsgi

09.07.2024 15:30

Ovo treba zabraniti i strogo sankcionisano njim a su bitne pare provod život kako će to uticati na decu dali će početi da ih oponašaju šta će im škola kad imaju međunožje to je njena poruka i noj slične njoj