Trudnički stomak Anđelke Prpić
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Anđelka Stević Žugić je majka dvoje dece, sina Jakšu je dobila u braku s biznismenom Darijom Prpićem, a ćerku Čarnu s drugim suprugom Markom Žugićem, takođe poslovnim čovekom.

Jakša u avgustu puni 12 godina i Anđelka ge je davno predstavila javnosti. Za razliku od njega, naslednicu, koju je dobila u maju prošle godine, do sada je "krila".

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa njom. Anđelka ćerkicu drži u naručju, a opisu fotografije kratko je napisala:

Anđelka Prpić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odmor - momenti za uspomene.

Kako se može videti, mama i ćerka su uživale u poseti zoološkom vrtu, a prethodno je Anđelka objavila fotografije iz Pule.

Inače, jednom prilikom, glumica je otkrila da ćerka nije dobila ime po njenoj ulozi koja ju je proslavila već su se svi jednoglasno složili da je lepo, retko i neobično.

Anđelka Prpić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislila sam da neću više rađati, a onda sam se zaljubila. Sa ovim godinama mislim da uopšte nije stvar u mojoj želji da se ostvarim kao majka. To sam shvatila onog momenta kada sam pronašla osobu sa kojom sam htela i na tom nivou da se spojim, odnosno kada sam shvatila da sa njim hoću da imam dete - iskreno je za jedan domaći podkast navela Anđelka.

"Je l' moguće da ovako izgleda majka dvoje dece?"

Glumica Anđelka Stević Žugić (39) odlučila je da se povuče i ode na zasluženi odmor, što je odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na Instagramu je prvo objavila fotografiju s natpisom: "Odmor može da počne", a ubrzo zatim i snimak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading