Jelena i Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Olja Crnogorac progovorila je o Jeleni Karleuši i tom prilikom otkrila detalje o pevačici.

Između ostalog Olja je priznala kako je Karleuša pristala da dođe kod nje u emisiju, ali i to da joj je tom prilikom pevala pesmu Svetlane Cece Ražnatović.

- Jelena je došla u moju emisiju samo zato što sam se ja mesec dana dobacivala loptom s jednim malim ispred moje zgrade - počela je Olja i nastavila:

- Jednom mi je neki klinac dobacio loptu, a ja onako, sva nakinđurena, našminkana, s torbama, krenem da se dobacujem s njim. Prošlo je neko vreme i ja sam zvala Karleušu da dođe u emisiju, a ona mi kaže: "Ne bih došla, ali zbog malog što igra fudbal, hoću". Ispostavilo se da je on neki njen nećak i da joj je rekao kako se dobacuje sa Oljom.

"Karleuša je car" 

Voditeljka je potom otkrila i da je bila izenađena kada ju je videla uživo.

- Bila sam na ogromnim štiklama, a ona viša od mene. Ona je pojava. Njeno lice je bilo čisto, nijedna pora, kao bebina gu*a, ja sam bila fascinirana i kako izgleda i kako je bila divna i pričljiva... Kasnije sam je pitala je l' zna da otpeva nešto od Cece, ona je rekla: "Znam" i zapevala. Baš je ispala car! - zaključila je Olja u emisiji na K1 televiziji.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading