Joca predstavlja novu pesmu
Foto: Alo/Printscreen

Jovan Joca Stefanović posvetio se karijeri tekstopisca i producenta, a za naš dnevni list podsetio početka pevačke karijere i benfita popularnosti koje mu je donelo takmičenje Zvezde Granda. 

- Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm, kako bih upoznao neku devojke iz publike koja mi se svidela, ali to je moralo da bude obostrano, i naravno kada bih primetio da i ona mene gleda. Tu sam oduvek postupao kao pravi dzentlmen - naveo je pevač, pa dodao: 

- U nekim situacijama mi je bilo potrebno mnogo više da se potrudim kako bih pridobio pažnju neke devojke, a nekada mi je bilo potrebno malo manje vremena kako bih je osvojio.  Kao mlađi sam bio jako nestrpljiv, jer u tom periodu sam bio popularan, lep, poželjan, šarmantan i mogao sam da biram - zaključio je Stefanović za alo.rs

KORISTIO SAM POPULARNOST DA IH SMOTAM Joca Stefanović priznao intimne odnose sa fanovima, pa otrkio šok detalje iz prošlosti

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Stefanović je nedavno opljačkan na benziskoj pumpi o čemu je i javno govorio. 

- Putovao sam negde i stao na pumpu da kupim nešto. Vratio sam se u kola i sve je bilo u redu. Dolazim na naplatnu rampu, otvaram novčanik i shvatam da nemam ni dinara. Znači neko je ušao u kola, a ja se ne sećam šta sam tražio na pumpi. Da, setio sam se, do toaleta sam otišao, a novčanik sam ostavio u kolima - ispričao je pevač za domaće medije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading