Anastasija Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Cecina ćerka Anastasija Gudelj danima uživa na Ibici, društvo joj, osim supruga Nemanje, prave i zaova Vanja Gudelj i brojni prijatelji.

Ipak, Anastasiji neko jako nedostaje, a ko, pokazala je jednom od poslednjih objava na svom Instagram profilu.

Iako bi mnogi pomislili da je reč o majci Svetlani, ova objava se nije odnosila na nju već na brata Veljka.

Anastasija Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Anastasija je pokazala nikad pre viđenu fotografiju s bratom, a način na koji ga je zagrlila, kao starija sestra, iako je dve godine mlađa od njega, mnoge je ganuo do suza.

Uz fotografiju nije ništa napisala, a koliko se njih dvoje vole, jasno je iz njihovih brojnih izjava iz prethodnog vremena.

- Sigurna sam da mu znači moja podrška, jer znam koliko meni znači njegova. Mi se podržavamo ceo život i podržavaćemo se. Mi smo kao jedno. Kao da smo blizanci, toliko smo vezani, toliko se osećamo i volimo jedno drugo - rekla je za domaće medije jednom prilikom Anastasija.

S druge strane, Veljko je nedavno, posle Anastasijinog venčanja s Nemanjom, u vili na Senjaku, iskreno izjavio da mu se zet baš dopada i da je zadovoljan sestrinim izborom.

- Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno - rekao je on nedavno.

Drugom prilikom je pokazao koliko se promenila njegova komunikacija sa sestrom. Na svom Instagram profilu je podelio šaljiv video na kom se prikazano kako brat i sestra komuniciraju samo preko reelsa, bez ijedne reči.

Istetovirala se Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović nedavno je otputovala na Ibicu sa suprugom Nemanjom Gudeljom. 

Ona svakodnevno na društvenoj mreži Instagram objavljuje snimke sa odmora, a sada je sve iznenadila snimkom na kojem je u izazovnom izdanju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading