Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša otputovala je u Atinu, gde je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela sa pet zvezdica u Eginskom zalivu, a za ovo luksuzno iskustvo izdvojila neverovatnih 40.000 evra.

Naš portal došao je u posed fotografija i video snimka prestižnog kompleksa u kom pop zvezda boravi, te ja jasnije nego ikada da je rešena da napuni baterije kako dolikuje.

Kako je i sama najavila, mukotrpni projekti, tri velika koncerta i nastupi širom regiona umorili su je dovoljno da stopira posao na nekoliko nedelja i iskešira luksuzno letovanje kako bi provela što kvalitetnije vreme sa naslednicama Atinom i Nikom, i tetkom Danijelom.

JK

Privatna arhiva

 

Bungalov i privatna usluga osoblja opustili su je dovoljno da pratioce na društvenim mrežama počasti seksi fotografijama, a ovoga puta otišla je korak dalje i pozirala u toplesu na oduševljenje jačeg pola.

JK

Privatna arhiva

 

Veliki, crni šešir, minijaturni donji deo kupaćeg kostima i gole bujne grudi koje je prekrila samo rukama rasplamsali su maštu desetinama hiljada ljudi, a Karleša je seksi objavu dodatno začinila rečenicom " Tri palme za ribicu".

Usledilo je stotinu komentara na račun njenog izlegleda, činjenice da je smršala i dovela svoje telo do savršenstva, ali najveći broj komnetara bio je da nakon zvanične odluke da se razvede od Duška Tošića izgleda srećnije, lepše i zadovoljnije nego ikad.

JK

Privatna arhiva

 

Tome u prilog idu i šuškanja da je Karleuša konačno uspela da podeli imovinu koju je sticala tokom braka, te je na odmor otišla rasterećena. Kako je izvor blizak pevačici otkrio za domaće medije, Jelena i Duško doneli su odluku da naslednicama prepišu sve sem jedne nekretnine. Radi se o vili na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni budući da ju je upravo ona većinski otplatila, tvrdi izvor.

Pored toga, oni poseduju dupleks na Dedinju u kom su godinama zajedno živeli, kao i još jedan stan na teritoriji opštine Savski Venac, a upravo te nekretnine će pripasti Atini i Niki.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading