Anđela Jovanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumica Anđela Jovanović je u drugom stanju, ona i njen suprug, atletičar Mihail Dudaš, uskoro će postati roditelji.

Poznati par trenutno uživa na odmoru, a Anđela je na svom Instagramu podelila zanimljivu objavu koja je oduševila mnoge.

Snimala se u plavom bikiniju, dok je na stomaku napravila smajli pomoću zaštitnog faktora, i tu simpatičnu sliku podelila na društvenim mrežama.

Trudna ćerka Gagija Jovanovića otkrila šta se dešava, pa poručila jedno

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić, lepa Anđela i njen suprug, atletičar Mihail Dudaš uskoro će dobiti bebu, a sada je glumica javno ispričala kroz kakav haos prolaze ovih dana.

Anđela Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putu i mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi - požalila se na svom Instagram profilu Anđela, pa dodala:

- Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno - poručila je Anđela, koja se za Dudaša udala sredinom juna prošle godine.

Par je organizovao "tajno" venčanje, najradosniji su bili, osim mladenaca, Anđelini roditelji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading