Radoš Bajić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Radoš Bajić progovorio je o svom odnosu sa Lazarom Ristovskim i šokirao mnoge. 

Radoš je objavio zajedničku fotografiju iz mladosti, a iako nije naglasio o kome je reč, mnogi komentarišu da je u pitanju njegov kolega Lazar Ristovski.

Bajić je u svojoj objavi napisao da je njegov prijatelj iz Ravnog sela, odakle je inače i Ristovski, pa je jasno zbog čega mnogi u komentarima pišu da su ove reči upućene njegovom kolegi.

 

 

- Opelo za jednu mladost. On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred Skupštine. Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju - napisao je Bajić, pa dodao:

"Gde je nestao moj najbolji drug?"

- Predset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…- napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading