Goran Sultanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

U karijeri je ostvario na desetine uloga, što pred kamerama, što u pozorištu, a osim profesionalnim, ponosi se i privatnim životom.

Ipak, malo ko zna da se Goran Sultanović našao na spisku umetnika sa nacionalnom penzijom koja se dodeljuje na već postojeću penziju koju je umetnik ostvario.

Dodeljuje se u visini jedne prosečne zarade bez poreza i doprinosa u Srbiji za mesec jul prethodne godine.

Nacionalna penzija dodeljena 2023. godine, prema tom proseku, iznosi 73.114 dinara.

Komentari se samo nižu, a dok jedni smatraju da je to, kad se sve sabere, ipak previše, drugi smatraju da je zaslužio i više jer je dosta doprineo kulturi Srbije.

Alo/Hello

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

20.07.2024 02:32

Zasluzio je svako onoliko koliko mu se dodeli na osnovu svog zivotnog rada i uplacivanja radnog staza. Dakle, umuknite i ne raspravljajte o necemu o cemu nemate blage veze. Zasluzeno

ISTINA

20.07.2024 07:36

Nazalost, u nasoj zemlji se dogadjaju tolike nepravde da je to strasno. Covek radi 30 do 40 godina i dobije mizernu penziju, a pevaljke i tz. umetnici, koji zgrcu pare celog radnog veka i luksuzno zive, a placaju male doprinose, ali dobiju nacionalnu penziju vecu od onih koji su uplacivali ceo radni vek. Kazu, ostavili su trag u umetnosti. Oni koji su svojim radom punili budzet, razvijali zemlju, od kojih i vlast zivi, nisu ostavili nikakvod traga. Strasno