Tea Tairović
Foto: Alo/Alo

Folk pevačica Tea Tairović je trenutno vrlo zaposlena, a osim što je nedavno stekla nekretninu u Beogradu, odlučila je da se ugleda na svoje starije kolege i obezbedi sebi vilu na primorju Crne Gore, tačnije u mestu Luštica.

Njena nova vila još uvek nije potpuno završena, ali svakim danom sve više napreduje. Bela boja kojom je vila prekrivena ostavlja utisak čistog luksuza i glamura, pišu domaći mediji.

Tea Tairović

Alo

 

Iako je veoma uspešna i popularna pevačica, Tea ne voli previše da se hvali svojim zaradama i imovinom. Za svoju novu kuću u Crnoj Gori je, kako se spekuliše, izdvojila pravo bogatstvo.

Uskoro će moći da uživa u svom novom posedu na crnogorskom primorju, što će biti nagrada za njen naporni rad i uspeh u karijeri.

Ceca pohvalila Teu

Ceca Ražnatović je poznata po tome što rado podržava mlađe kolege, što je dokazala kroz svoja dela, redovno ih hvaleći i ističući kada joj se neko posebno dopadne.

Tokom godina, pružila je podršku mnogima, bilo kao mentor u takmičenju, bilo privatno.

Sada je nesebično pohvalila Teu Tairović, koja je zakazala svoj solistički koncert u Beogradskoj areni za 21. septembar.

Na pitanje na čiji koncert ona želi da ode, Ceca je kao iz topa odgovorila.

Alo/Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading