Desingerica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

O kontroverznom reperu Dragomiru Despiću, poznatijem kao Desingerica, ponovo se priča, a razlog je njegov nastup u jednom klubu u Budvi.

Desingerica je rendao kačkavalj po publici, lupao jaja, ređao kore za pitu fanovima na glavu, a u jednom trenutku je čak i pljunuo devojci iz publike u usta, što je sve frapiralo.

Budući da su njegovi nastupi veoma posećeni, upravo zbog pomenutih "performansa", čini se da se reper malo i preforsirao.

Desingerica

Foto: Instagram

 

Despić je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, dok je bio priključen na infuziju, i sve zabrinuo.

Nije otkrivao više detalja, a budući da ovo nije prvi put da zavrašava u bolnici zbog premorenosti, verovatno je napravio malu pauzu i već nastavio dalje.

Seka Aleksić pobesnela zbog Desingerice

Najkontroverzniji reper sa ovih prostora, Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otišao je korak dalje kada su performansi na njegovim nastupima u pitanju.

On je odlučio da publiku, koju mahom čine tinejdžeri, više ne "krsti" patikom, već da im renda sir po glavi, lupa jaja i stavlja kore na istu, ali tu nije kraj.

Desingerica se u jednom trenutku naslonio preko ograde i pljunuo devojci u usta, koja je, kako se može i videti, jedva čekala da reper to uradi, što je razbesnelo javnost, a reagovala je i Seka Aleksić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading