Marija i Jovana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Jovana Pajić nedavno se vratila na muzičku scenu posle duže pauze. 

Poznata po svom glasu, ali i bliskim odnosom sa Marijom Šerifović, Jovana je bila na meti glasina nakon razvoda od Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe Tropiko Bend. 

- Pa, nije to od juče. To traje i bilo je raznoraznih faza - rekla je Jovana. 

- U početku mi je to smetalo, kasnije smo od toga pravile šale. Šta da radimo. Ja se sa njom družim 15 godina. Nikada to nikome nije padalo na pamet svih ovih godina, tek kada sam se razvela to je postalo tema - iskrena je Jovana Pajić.

Marija i Jovana

Foto: Ataimages

 

Kako je navela, kada se žena razvede otvorena je za razne spekulacije i komentare, nema zaštitu i nema ko da stane iza nje, pa joj “lepe” sve i svašta.

 

- Protiv toga se ne treba boriti. Ja bih bila nenormalna kada bih se ograđivala od toga, ona je meni više od prijatelja u životu. Neka misli ko šta hoće, neka priča ko šta hoće, ima pravo - poručila je pevačica za portal "Una.rs". 

 

Marija i Jovana

Foto: Ataimages

 

 

 

Marija otkrila istinu o odnosu sa Jovanom Pajić 

O njihovom odnosu polemiše se već duže vreme, a glasine su krenule intenzivnije da kruže nakon Jovaninog razvoda. 

Njih dve gostovale su u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada ih je direktno pitao da li su vezi. 

- Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se sa tim prestane, neće imati ko više na slavu da mi dođe, molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?! Prekinite hitno!

- Moram da priznam da nam je genijalna za*ebancija na tu temu. Toliko se šalimo, pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno - nadovezala se Jovana Pajić.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading