Desingerica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ministarstvo kulture i medija Crne Gore izrazilo je veliku zabrinutost povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog kao Desingerica, u njihovoj zemlji uz isticanje da oštro osuđuju svaki oblik umetničkog izraza koji promoviše nasilje i netoleranciju.

Sada se tim povodom oglasio i Podgoričanin i zvezda „Granda“, Rajo Simonović.

Desingerica

Foto: Tvitter

 

- Zovite ovakve osobe, neka vam što više se*u po gostima, deci i omladini i dajte im što više medijskog prostora i par hiljada evra- ironično je rekao Rajo za Grand i dodao da osuđuje ovakav potez pevača.

- Možda je on ok momak, ali evidento je da je ovo sve izrežirano i da je nečiji projekat. Ovo što je uradio u Budvi je jako ponizno za pevača kog omladina, naročito deca vole. Sledeće što očekujem i ne bi me začudilo da uradi jeste da se popiša po publici, jer ne znam šta groznije od ovoga može da bude - rekao je Simonović za Grand.

- Ovo je ponizno i za naše društvo. Mi smo kao društvo krivi što dajemo podršku takvim ljudima i pevačima- istakao je pevač, a na pitanje da li bi svoju decu posle svega poveo na Desingericin nastup, kao iz topa je odgovorio:

- Naravno da ne bih, sve bih im ukinuo i telefone i društvene mreže i televiziju, samo da takve likove ne gledaju, da nemaju dodirnih tačaka sa takvim svetom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading