nevena božović novak đoković
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković proveo je nekoliko dana u Crnoj Gori pre nego što je otputovao u Francusku na Olimpijske igre.

Novak i njegova porodica uživali su na crnogorskom primorju, a njegov otac Srđan viđen je u društvu pilota Nikole Ivanovića, supruga pevačice Nevene Božović.

Kako se navodi, Đokovići su bili smešteni u hotelu koji je u vlasništvu Nikole i Nevene, što nije slučajno s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo. Novakovo i Nikolino prijateljstvo datira još iz ranijih dana, a to se kasnije prenelo i na članove porodice, te se uvek rado vraćaju kod Ivanovića.

Inače, Nikola u centru Budve poseduje hotel u kom čak i on živi sa suprugom Nevenom i ćerkicom Ankom, u kojem su više puta ugostili našeg tenisera.

- Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega - ispričao je izvor ranije.

Nevena je jednom prilikom govorila o Novaku.

- Uvek reagujem kada čujem da je pobedio. Navikao nas je na to. Svi treba da budemo ponosni na našeg čoveka koji piše svetsku istoriju. Mnogo znači što nas neko na taj način predstavlja. Uvek se odazovem pozivu porodice šta god da je u pitanju. Oduševljava me njegova skromnost i u ponašanju sa ljudima, to je odlika velikih ljudi - istakla je pevačica.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading