Andreana Čekić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Folk zvezda Andreana Čekić bila je bez dlake na jeziku kada su u pitanju kontroverzni nastupi repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica.

Ona je istakla da nema ništa protiv toga, kao i da svaki izvođač ima svoju publiku, te smatra da nije ugrožena, a potom je priznala da joj se na neki način i dopadaju njegovi nastupi.

- Želim da se družim sa njim, da pravimo pitu! (smeh) Iskreno, ja njega smatram stvarno jednom vrlo inteligentnom osobom. Mislim da je on pronašao neki skroz novi sistem, neku novu foru, koja je odlična i želim mu stvarno svu sreću ovog sveta i došla bih na njegov nastup, naravno! Nekad kad budem imala vremena. Išla bih tamo negde iza, ne znam dokle dobacuje (smeh) - rekla je ona i dodala:

Svadba Darka Lazića

Foto: Massnori Josida

 

- Mislim da svi imamo svoju publiku. Nemoguće da samo klinci izlaze, mislim, uvek su izlazili i klinci i gospoda srednjih godina, tako da, ne znam. Videću večeras. Malo ću da prošaram očima da vidim da li je to stvarno tako. Mada mislim da čak ni klinci ne slušaju samo rep, slušaju i ovo što ja radim i starije neke pevače, tako da... Stvarno ne znam koji je razlog i nekako ne mogu da se bavim time jer mislim da bih poludela - rekla je Andreana, pa otkrila šta ona sluša privatno:

- Slušam stranu muziku. Mada, moram priznati, u poslednje vreme slušam Teu Tairović i pesmu "Pozovi". Non stop mi je u glavi (smeh). I Senidu volim da slušam. Aleksandru Prijović... Mislim sve što je aktuelno, sve što je dobro, sve što me radi (smeh) - priznala je Andreana za Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading