Sanja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Poznato je da mnoge javne ličnosti u Srbiji i svetu glume da su iznad običnih ljudi koji nisu medijski eksponirani, te da često preteruju sa zahtevima i ponašanjem.

Sada je progovorila i jedna stjuardesa i otkrila kako se naše javne ličnosti ponašaju u avionu.

- Mnogi poznati su me iznenadili. Neki o kojima sam imala lepo mišljenje razočarali su me, dok su neki o kojima sam imala određene predrasude pokazali koliko su prizemni, prirodni i opušteni, za razliku od onoga što možda prikazuju u javnosti - iskrena je bila ona, te je priznala i ko ju je najviše razočarao od poznatih:

NADOBUDNA, SVAĐA SE I PRAVI HAOS! Otkrivene skandalozne stvari o Sanji Marinković, javnost u šoku:

Foto: Ataimages

 

- To bi definitivno bile glumica Nataša Ninković i voditeljka Sanja Marinković. Natašu sam lično obožavala, pa mi je njen nadobudni stav izazvao veliku neprijatnost, a nažalost sličnog su mišljenja i moje kolege. Ona se na avionu ponaša poput dive, i kao da smo joj posluga. S druge strane, Sanja Marinković je napravila čitavu dramu zato što je bila zamoljena da stavi torbu u odeljak za prtljag. Iako joj je objašnjeno da je to procedrua samo tokom poletanja, iz bezbednosnih razloga, dramila je naočigled svih i raspravljala se.

Ceca Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Bilo je i onih koji su je prijatno iznenadili, a to su Karleuša, Ceca, Đani i Lepa Brena.

- Oni su definitivno dokaz da što je veća zvezda - manje kompleksa. Karleuša me je posebno iznenadila, koja uopšte ne govori i nema onaj agresivan stav koji prikazuje u javnosti. Najnormalnije je sedela sa svojim plesačicama, ćaskala, raspitivala se za parfeme iz naše ponude, čak i kupila neki od dvadeset evra, a ispoštovala je svakoga ko joj je prišao da se slika i čak je nije mrzelo da ustane svaki put! - priznala je ona i dodala da joj se od tada mišljenje o Jeleni totalno promenilo, a onda je otkrila i iskustvo sa Cecom.

- Ceca je letela sa sestrom na Kipar, i bile su obe baš fine i ljubazno su se ophodile prema posadi. A Lepa Brena je skroz prirodna...vidi se da je slava nimalo nije promenila". Dodala je još da je Dara Bubamara uvek letela tip - top skockana, i da joj nije problem da sedi na srednjem sedištu, između ostalih putnika, nikada nije tražila da se premesti na neko bolje mesto ili zahtevala neki ekstra- treman. Isti takav je i pevač Đani - rekla je ona.

Alo/Mondo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading