ŽEljko Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, sa svojom porodicom krenuo je na luksuzno letovanje. Ove godine su odabrali Azurnu obalu, a privatnim avionom su stigli u Sen Trope.

Mitrovići su se smeštali u ekskluzivnom odmaralištu, odakle je i sam Željko podelio sa svojim pratiocima delić atmosfere iz plažnog bara.

Međutim, Željko je izrazio nezadovoljstvo zbog razlike u doživljaju u poređenju s prošlom godinom. Naime, prošle godine je uživao u igri i zabavi na šanku, što se nije ponovilo ove sezone.

ŽEljko Mitrović

Foto: Instagram

 

- Sve je otišlo u tri lepe! Prošle godine ovde u St. Tropezu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto hrane, u usta stavio salvetu, a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke! Bar ću sad da hasam ko čovek - izjavio je Željko Mitrović.

Željko gradi dvorac na Dedinju

Medijski mogul i vlasnik Pink Televizije, Željko Mitrović, privodi kraju gradnju svoje nove luksuzne vile na Dedinju.

Ogromna građevina koju je Mitrović odlučio da sazida, snimljena je uz pomoć drona i podseća na ogroman hram.

Mitrovići su angažovali čitav tim arhitekata koji rade na projektu njihovog doma, a kako se navodi na „Globaldesignnews.com“, velelepno zdanje oživeće kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

Prema projektu, na sunčanoj strani dvorišta biće smešten bazen, a vilu će krasiti i visoki plafoni i dosta svetla. U sklopu dvorca je i spa centar i teretana kao i sala sa projektorom nalik bioskopskim.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Сања

27.07.2024 06:18

Цела Србија мора да зна где Бели летује…