Ava Karabatić
Foto: Alo/Alo

Ava Karabatić raskrinkala je dame sa javne scene koje se bave elitnom prostitucijom.

Karabatićeva je jednom prilikom javno govorila o tome, te priznala da je i ona dobijala nepristojne ponude.

- Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija i tu bih se uhvatila za reč ''elitna''. Od kad su prostitutke ''elita''? Zna se ko je elita - poznati doktori, piloti i tako dalje, ali ko sam ja da menjam termine? Kako god, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i slično od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara. Kad kažem "poznati" mislim na baš poznate. Biću iskrena i ja sam dobijala ponude ''za noć'' od raznih poznatih političara, fudbalera na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila - tvrdila je Ava Karabatić, pa nastavila:

- Obične prostitutke funkcionišu po principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije, kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ''noćnih dama" koje pratite na Instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji.

"Smatraju me prositutkom"

Ava tvrdi da sebe ne ubraja u red prostitutki budući da je visoko obrazovana. 

- Ja sam isto za neke elitna prostitutka, jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom svom Instagramu. Ja od svojih slika živim i najvažnije je da sam pare od njih sama zaradila. Za razliku od drugih starleta, ja sam diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading