Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Folk zvezda Andreana Čekić imala je operaciju koja je organizovana u tajnosti.

Naime, pevačica je svoje prirodne grudi odlučila da koriguje i smanji zbog težine i problema sa kičmom.

Kako javljaju domaći mediji, Andreana je tempirala oporavak pre nastupa i sve je proteklo u najboljem redu. 

- Andreana je smanjila svoje prirodne grudi jer je već neko vreme imala probleme sa kičmom, a i smatrala je da bi joj nešto manje grudi bolje stajale i da bi se u svakom smislu bolje osećala - kaže izvor.

ANDREANA ČEKIĆ IMALA OPERACIJU! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, evo kako se sada oseća

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ona je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna - priča izvor za Telegraf.

Andreanu nepoznati muškarac hvatao za zadnjicu

Pevačica Andreana Čekić kao zmija noge krije dečka. Ipak, paparaco ekipa jedne televizije uspela je da je uhvati na delu sa, kako su naveli, "nepoznatim muškarcem koji ju je hvatao za zadnjicu i pribijao uza zid".

Pevačicu su pratili do jedne televizije gde je imala gostovanje. Nakon gostovanja, Andreanu su sačekali, a ona se uputila na večeru sa društvom i majkom.

Pevačica je krenula na Vračar, a scena koja je usledila je šokirala paparaco ekipu. Kako su precizirali, Čekićeva je ostavila majku da čeka u kolima, a ona je istrčala sa istim muškarcem koji ju je, kako su naveli hvatao za zadnjicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading