Reper Pljugica
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Kada je prekinuo saradnju sa Dragomirom Despićem Desingericom, treper Luka Bijelović Pljugica je napustio i estradu, a sada je otkrio da je i pre nje bio veoma bogat čovek.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, Bijelović je istakao da njegova porodica ima razrađen privatni biznis.

- Dolazim iz dobre porodice, tatini su iz Crne Gore, pa su došli u Beograd, a mamina strana je već sedam kolena u Beogradu. Odrastao sam na Zvezdari, imali smo kuću i veliko dvorište, kokoške, kučiće, mačke... Mi smo zdrava porodica u kojoj nije bilo narkotika, ubistava i tako dalje. Imamo privatan biznis, optike po gradu. Moji su razvedeni od moje devete godine, ali nema ništa ružno da se kaže. Svi su obrazovani - naveo je Bijelović, pa dodao:

Pljugica

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otvorio sam konsalting firmu kad sam imao 19 godina da bih mogao da se bavim berzom. To sam radio, pa stavio firmu na mirovanje, pa sam prebacio u D.O.O da bih otvorio ugostiteljski objekat, pa sam i to zatvorio, pa sam otvorio baušalac, to jest preduzetnik, pa je bila u mirovanju, pa je sada promenila šifru delatnosti. Samo mi u blokadi firma nije bila, hvala bogu.

U istoj emisiji precizirao je i odakle mu pare da pokrene biznis. 

Pljugica

Foto: Printscreen/instagram

 

- Radim od 14 godine. Prvo sam radio kao konobar, 12 sati za 500 dinara. Taj kafić je imao vrt, fontanu, sve je bilo super. Radio sam za 500 dinara dnevno i skupio pare i uplatio sebi kurs grafičkog dizajna. Taj kurs je koštao 300 evra, krenuo sam da se bavim tim, a u međuvremenu sam upisao Umetničku školu. Oni tamo uče kako da upale komp i uđu u neke programe, a ja to doktorirao, pola Beograda drži moje bilborde - rekao je Pljugica i nastavio:

- Posle toga sam počeo da se bavim Jutjubom, sa 16 godina sam snimao kako isprobavam cigarete, izbacivao sam videe bez editovanja. Od Jutjuba sam zaradio 100 evra za četiri godine, tada niko nije zarađivao, nije bilo jutjubera. Imao sam jedino sponzore neke, oni mi uplate 10-15 evra i ja reklamiram njihove majice. Posle toga sam počeo da se bavim foreksom, ja sam doveo prvi foreks na Balkanu – to je trgovanje na berzi. Nafta, zlato, valutni parovi, nisam se kriptom nikada bavio. Sam sam počeo to da učim, ušao u taj krug ljudi i tu sam najlepše zarađivao. Tada sam otvorio prvu firmu i video da zarađujem abnormalno velike cifre. Minimum mi je bio 15.000 evra kada isplatim radnike. To je bio minimum kad se pitaš ‘pu je*em mu kako ću sad da preživim - rekao je Pljugica.

Za isti domaći medij istakao je da je imao 15 zaposlenih.

- Imao sam sekretaricu koja mi je bila glavna za sve i 15 zaposlenih. Imao sam svoj kurs i to je druga grupa zaposlenih, koja se bavila njima. Imao sam sajt i ljude koji ga vode. Pola njih nije bilo prijavljeno jer su radili to kao drugi posao. Svi su imali fiksni deo plus procenat... Kad je krenula korona, mi smo dobro zarađivali, to je u jednom danu krenulo. Svi koji su po firmama radili su dali otkaz i prešli kod mene - istakao je Pljugica.

Odustaje od muzike

Treper Luka Bijelović, javnosti poznatiji kao Pljugica, nakon prekida saradnje sa kolegom, reperom Desingericom, odlučio je da uplovi u novi biznis.

Naime, nakon što je u javnost procurila informacija da su ova dva repera prekinuli saradnju, Pljugica se povukao iz javnog sveta i zapustio muzičku karijeru, a sada je okrio da za to postoji razlog.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading