Boban Marjanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dok se naši košarkaši "muče" u Parizu i daju sve od sebe da na Olimpijskim igrama osvoje medalju, njihov kolega Boban Marjanović Bobi boravi u Beogradu. 

Boban, koji trenutno igra za Hjuston roketse, usnimljen je u jednoj poznatoj skadarlijskoj kafani, gde mu je "na uvce" pevao Saša Lazarević Kudra.

U jednom momentu Bobija je ponela atmosfera, pa je uglas s Kudrom zapevao dobro poznat hit Nedeljka Bajića Baje "Ljubavnik".

- Devojke volim, volim kad se maze, ja sam ljubavnik na duge staze - pevao je zajedno s Kudrom Bobi, a koliko se njihov duet dopao priusutnim, svedoči činjenica da su ih je publika nagradila gromaoglasnim aplauzom i bogatim bakšišom.

Inače, Kudra je jednom prilikom za domaće medije pričao da u publici u Skadarliji ćesto budu javne ličnosti i upravo je Bobija naveo kao jednog od njemu omiljenih. 

- Boban Marjanović Bobi voli da se veseli. Sportisti ne piju alkohol, ali veseli mu se duša. Mirna Nađ i Albert Nađ su jako česti gosti u ovoj kafani, svi su galantni kada je reč o bakšišu - otkrio je tada Kudra.

Prethodno je osvanuo snimak na kome se vidi kako Bobi i Nikola Jokić uživaju uz pesme Ane Bekute. Ana je pevala u jednoj kafani u Sombrou, rodnom gradu Nikole Jokića, a on i Bobi su se veselili "za sve pare".

​Ceca nije ostala imuna na Bobija Marjanovića!

Bobi Marjanović odvrnuo je u kolima veliki hit folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović "Kažem da te volim" i vidno raspoložen pevao na sav glas.

Naime, ovaj video pevačica je podelila oduševljeno na svom profilu na Instagramu i javno se obratila Bobiju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading