Bogdan Bogdanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Bogdan Bogdanović slovi za jednog od najatraktivnijih sportista, a njegov ljubavni život privlači mnogo pažnje javnosti. 

Na njegovu harizmu pale su i neke poznate dame, a jedna od njih je dizajnerka i manekenka iz Amerike, Britani Netom, koja je bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

 

 

Bogdanova prva ljubav, po pisanju medija, bila je Anja Škuletić, koja je sada u braku sa manekenom Dušanom Šušnjarom sa kojim ima ćerku.

Bogdanović i Anja Škuletić bili su u vezi godinu dana i ta ljubav je bila fatalna. Upućeni u ovu vezu tvrdili su da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan.

 

 

Ljubio poznatu glumicu 

Bogdan je, prema pisanju, bio i sa glumicom Jovanom Stojiljković, a do raskida je došlo, kako se pisalo, zbog udaljenosti, jer dok je on živeo u Americi, Jovana je u Srbiji gradila karijeru.

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

 

Navodno, Jovanu i Bogdana upoznala je glumica Jelisaveta Orašanin koja je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem sa kojim ima decu. Jovana je nakon ljubavi sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom Goranom Bogdanom.

Olga

EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

 

Bogdanović je bio i sa teniserkom Olgom Danilović, ćerkom Predraga Saše Danilovića, i to od 2018. do 2020. godine, pisao je "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading