Desingerica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Otkad se pojavio na estradi, Dragomir Despić Desingerica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jedni ga obožavaju, drugi kritikuju, ima i onih koji ga zabranjuju. Ipak, popularnost muzičara koji patikom "krštava" publiku, neretko je poliva pivom, pa čak joj i pljuje u usta, u stalnom je porastu.

Nekadašnji košarkaš svojim nekovencionalnim nastupima i izgledom privlači pažnju i van scene, a kako je nekada izgledao može da se vidi na fotografiji koja je usijala društvene mreže. 

Kako se može videti, Dragomir je imao kosu, furao je čiroki, nije imao nijednu tetovažu i bio je lakši 15-ak kilograma. U prvom planu su su bile pločice na stomaku.

Desingerica

Foto: Printscreen

 

Fotografija je osvanula na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, a njeni korisnici su mahom komentarisali da Desingerica sada izgleda mnogo bolje.

- "Dokaz da su trbušnjaci najprecenjeniji mišići", "Svi izgledamo bolje bez pločica nego sa, ne znam ko je to postavio uopšte kao standard lepote", "Šta je radio sa obrvama", "Poludeo svet načisto sa tim tetovažama" - bili su samo neki od komentara ispod objave koja je izazvala brojna reagovanja.

Sotona je među nama! Pevačica nikad gore udarila na Desingericu

 

Dragomir Despić Desingerica neretko šokira javnost svojim performansima, a sada je dobio novi udarac. 

Iako ga jedan deo javnosti brani i opravdava njegovo ponašanje, postoje i oni koji su zgroženi njegovim postupcima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading