"NOSE ČEPIĆE U UŠIMA, A DA NE PRIČAMO O KRAĐI BAKŠIŠA" Pevačica brutalno oplela po kolegama, optužila ih i za ovo
Foto: Printscreen/instagram

O karijeri Nadežde Biljić odnedavno brine njen suprug Toma Panić, a sada je pevačica saopštila da je odlučila da uvede neke važne promene.

Na svom Instagramu profilu, Nadežda je javno saopštila o čemu je reč i tom prilikom je brutalno isprozivala kolege.

- Dragi moji koji me pratite i koji me pozivate da uveličam vaša privatna slavlja, već duži vremenski period sam želela da vam ovo saopštim, ali definitivno je krajnje vreme. Od sada mene isključivo prati moj bend i ne želim više biti deo ovog skrnavljenja muzike - navela je Nadežda.

Nadežda Biljić

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je dodala, na ovaj potez se odlučila zato što joj jako smetaju neke stvari na estradnoj sceni.

- Svaka čast izuzecima i profesionalcima, ali njih je sve manje i samim tim ne želim više sebe, a ni vas dovoditi u situaciju da muzika na slavlju bude užasna zbog nekih polu muzičara, gde se na slavlju pevač ni ne čuje, a što je najgore, ni ne znaju pesme, pa onda mi pevači moramo da se prilagođavamo nekim nebitnjakovićima i za mene ne može da bude muzičar onaj koji nosi čepiće u ušima dok svira, a da ne pričamo o krađi bakšiša - navela je Biljićeva i dodala:

- Ubuduće će mene isključivo da prati moj bend, a vi pazite koga zovete na vaša slavlja za koja godinama izdvajate novac!

Nadežda i Toma, koji je nekad bio maneken upoznali su se  tokom boravka u "Zadruzi". Ubrzo su se i venčali, a 2020. godine su dobili sina kome su dali ime Longo.

Pomislila sam:"Šta sam ja rodila?"

Nadežda Biljić pre nekoliko godina na svet je donela sina Longa, a jednom prilikom otkrila je da se naslednik prvih 11 meseci života hranio na sondu.

Biljićeva je taj period navela kao najteži u životu, te otkrila kako je izgledao.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading