Bojan i bend
Foto: Alo/Foto: Alo!

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković upravo je proslavio 41. rođendan.

Tim povodom na Bojanovu adresu stigle su brojne čestitke, ali poruka koju mu je uputila supruga Aleksandra napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

- U pauzi između svađa oko mog beskonačnog pakovanja, iskoristiću priliku da ti čestitam rođendan i kažem ti da te volim, jer uživo ne razgovaramo - poručila je javno Aleksandra, pa dodala:

Aleksandra i Bojan Vasković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Poželela bih ti da ostvariš sve svoje snove, ali to ti se ispunilo kad si mene oženio i u principu ostaje mi samo da ti kažem da si mi živ i zdrav još sto godina i da te prst ne zaboli, a to mu dođe najvažnije. Volim te”, poručila je lepa Aleksandra.

Ove njene reči su naišle na brojne komentare. Mnogi Bojanovi fanovi pronašli su se u tekstu ove poruke, ali najviše njih je konstatovalo da su se Vaskoviću zaista sve želje ostvarile onog trenutka kada je oženio Aleksandru.

Glupo je da dovodiš ljubavnicu u kuću!

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je brojne goste iz javnog sveta, a među njima se našao i frontmen grupe "Leksington", Bojan Vasković.

Poznate su svima Ognjenove šale, međutim, desi se nekada da iste baš uvek i ne prijaju gostima, a tako je, čini se, bilo i sada.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading