Marko Bijelić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Naslednik folk zvezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, objavio je na svom Instagramu video snimak koji je podelio njegove pratioce.

Marko je odlučio da iznese svoje mišljenje po pitanju religije i hrišćanstva, a kao primer uzeo je kontroverznog influensera, koji se nedavno našao iza rešetaka zbog navodne trgovine ljudima, Endrua Tejta.

On je izašao na ulice i pozvao ljude da se ujedine, nije bitno kog su verskog opredeljenja, i zauzmu stav po pitanju religije, naglašavajući tom prilikom da, bez obzira što je on lično musliman, oseća da se hrišćanstvo "skrnavi".

 

 

Video snimak je izazvao brojne reakcije, mahom pozitivne, a Marko se složio sa ovim govorom.

Međutim, mnogi su mu zamerili što je podelio stavove upravo osobe koja je optužena za gnusne zločine i koja je poznata po svojim seksističkim i mizoginim stavovima.

- "Marko, sine, ne treba ti to u životu", "Bolje se bavi kolima, a ozbiljnije teme ostavi odraslima", "Verovatno nije ni svestan šta je u radio i koga objavljuje", "Odbijam da poverujem da se slažeš sa stavovima osobe koja najgnusnije vređa žene", "Bolje obriši ovo dok neko nije video" - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži X.

Ko je Endru Tejt?

Kontroverzni bivši kikbokser Endru Tejt i njegov brat Tristan uhapšeni su 2022. godine zbog navodne otmice dve devojke u Rumuniji.

Tejt (36) sa lisicama na rukama, koji je postao slavan zbog svojih seksističkih i mizoginih stavova, snimljen je kako ga policija vodi iz njegove luksuzne vile nakon racije.

Britanac, koji je rođen u Vašingtonu, ali je odrastao u Lutonu, pod istragom je Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT), a izveštaji u Rumuniji tvrde da su on i njegov brat ispitani zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu koja je koristila devojke u video snimcima za odrasle.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading