Desingerica
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Dragomir Despić Desingerica izazvao je opštu pometnju na Crnogorskom primorju, a sada se dovodi u pitanje njegov dalji rad u Budvi, ali i ostalim delovima.

Posle nastupa na kom je Desingerica fanove udarao patikom po glavi, pljuvao im u usta i rendao kačkavalj po publici, oglasila se gradnonačelnica opštine Budva Jasna Dokić, koja umetnika želi da zabrani.

Ona je istakla da mora da se stane na put pošastima modernog društva i da zato apeluje na sve ugostitelje da budu savesni i odgovorni i da se pridruže ovoj njenoj inicijativi.

Desingerica

Foto: Instagram

 

Sada se oglasio i Dragomir, koji je na samom početku priznao da nije pročitao njenu izjavu.

- Nisam iskreno. Ne mogu da se opterećujem - prekao je Desingerica, a kada je čuo o čemu je reč, dao je svoj komentar.

- Pa dobro, ne podržavam ni ja mnoge stvari, pa nikom ništa. Šta da radim? To je njeno lično mišljenje. To su njeni lični stavovi, ne stavovi turista koji dolaze ili građana Budve, nego je to njen lični stav. I ja poštujem njene lične stavove i ono... Super je - naveo je Dragomir, te potom otkrio da li su mu nastupi otkazani.

- Ne (smeh). Baš nijedan. Čak nemam gde da stavim još više nastupa koliko mi traže. Moji nastupi su prepuni, a klubovi to rade da bi zaradili pare, tako da... Ja sam neko ko je prosto privilegovan u tom poslu - naveo je Despić za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading