Jelena Karleuša
Foto: Privatna arhiva/Miloš Miletić

Pop diva Jelena Karleuša održala je spektakularan nastup u Čelindu povodom dana pomenute opštine, a o njenom stajlingu i dalje se priča.

Budući da je Jelena istog dana, uveče, imala nastup u Budvi, morala je ceo plan što se tiče organizacije da osmisli i da detaljno isplanira put, a uključen je bio i privatan avion.

Ono što je bilo interesantno je i činjenica da Karleuša nije imala vremena da se presvuče, te se u metalik sivoj kombinaciji, sa kaubojskim šeširom pojavila na aerodromu!

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

Zaposleni su ostali bez teksta, a pogled sa nje nije mogao da skine ni carinik na pasoškoj kontroli, koji je proverao pevačicin pasoš.

Top i bujni dekolte ostavili su bez teksta službenika.

"Jeleni pomogla i Milica Pavlović"

Jelena se tog dana i sama oglasila i otkrila detalje.

- Ovako ja šepam do aviona u sred noći po pisti i pričam sa Milicom Pavlović, obučena kao "spejs kauboj" jer sam upravo sišla sa bine u Čelincima i "jurim" da poletim i stignem na nastup koji počinje za 3 sata u Budvi. Veliko hvala svim zaposlenim na aerodromu Banja Luka i veliko hvala svima na aerodromu u Podgorici što su me strpljivo čekali i pravili se da je sasvim normalno da vide silver čudo sa šeširom! Pomogli su mi da izvedem veliki "podvig" i izvedem dva koncerta isto veče, noć. Da, bilo je naporno, trenutno ne osećam ni krilca ni nogice, ali nadam se da je publika bila zadovoljna! Za kraj, hvala Milici koja je "kriva" za ovaj "poduhvat" - napisala je JK.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading