Pljugica
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, konačno je progovorio o svađi sa Desingericom i šokirao brojnim detaljima koje je obelodanio u javnost.

Luka je priznao da su nastupali gotovo svaki dan, a da nisu razgovarali u tom periodu kada su krenuli skandali oko njih.

- Nismo, kada je krenuo haos oko tih skandala mi smo već prestali da komuniciramo. Mi smo u decembru 2022. godine počeli da nastupamo i do avgusta 2023. smo pričali, i onda od avgusta 2023. do decembra 2023. godine nismo komunicirali, a nastupali smo svaki dan - rekao je Luka i dodao:

- Ljudima je to čudno, nismo progovorili ni jednu reč, ni pogled jedan nije upućen. To je bila tenzija, pogotovo meni koji sam sam tu, nisam manipulator koji će da uzme sve naše saradnice sebi. On je to uradio, a ja sada imam novu ekipu ljudi. To je zeznuto, ne znaš kome šta smeš da kažeš. Onda sam uzeo svog vozača, sretnem se sa njim samo na bini – ali smo na bini uvek bili profesionalni.

Pljugica

Foto: Alo ilustracija

 

Pljugica je priznao da se raspad desio zahvaljujući Desingerici, a onda otkrio da mu je nekadašnji prijatelj i pretio.

„Raspad je do njega, on je to meni priznao od prvog dana da je to njemu bio plan. Ušao u muziku uzeo sve što mu treba i šta ću mu ja. To je za njega super, on je sebi napravio karijeru, ja sam to znao, nisam ni ja glup da ga uvedem u muziku a da ne znam šta će da uradi. To da je kukao i to, to su priče za malu decu. Despić je otišao u Amidži tada i posle sedam dana sam ja trebao da odem, zvao me je Ognjen Amidžić i ja sam rekao da ću sve da ispričam i onda me je Desingerica jurio tih sedam dana da se pomirimo, to recimo niko ne zna, mi smo seli i popričali. Ja sam otišao u emisiju i rekao da je sve super, on je to gledao uživo i slao mi poruke ‘bravo, super si rekao’, nisam rekao ništa jer sutra će ćerka da mu poraste… Ja sam ispao kreten prema ljudima, ali sam sačuvao njegov obraz. Tada sam hteo da kažem sve, bio sam spreman da ugasim svoju muzičku karijeru, ali on je uspeo manipulativno da me uhvati, mesecima se nismo čuli i on kao hajde da se nađemo, pa mi je rekao ‘blizu mu si Šimanovci, ja mogu da dođem ako kažeš nešto pogrešno… - šokirao je Bijelović, te dodao:

- To je upakovano da nije pretnja, ali je bila. Samo sam mu rekao da se ne plaši, neću reći ništa - iskren je bio Luka za beogradske medije.

Desingericu žele da zabrane širom primorja

Dragomir Despić Desingerica izazvao je opštu pometnju na Crnogorskom primorju, a sada se dovodi u pitanje njegov dalji rad u Budvi, ali i ostalim delovima.

Posle nastupa na kom je Desingerica fanove udarao patikom po glavi, pljuvao im u usta i rendao kačkavalj po publici, oglasila se gradnonačelnica opštine Budva Jasna Dokić, koja umetnika želi da zabrani.

Ona je istakla da mora da se stane na put pošastima modernog društva i da zato apeluje na sve ugostitelje da budu savesni i odgovorni i da se pridruže ovoj njenoj inicijativi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading