Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ana Nikolić poslednjih godina privlači veliku pažnju javnosti, a sada je odlučila da otvoreno progovori o svim detaljima koji se nisu znali o njoj.

Naime, Ana je donela odluku da iznenadi brojne fanove, te u jednom delu prikaže svoj život na dlanu.

Nikolićeva je već neko vreme posvećena stvaranju svoje autobiografije, a knjigu pod nazivom „Ja sam Ana“ uskoro će i javno predstaviti.

Iako je na estradi prisutna već godinama, javnost ne zna mnogo detalja o njenom privatnom životu.

Ana će u svom delu slikovito prikazati svaki detalj svog života koji vrlo često, a pogotovo u poslednjem periodu, nije bio nimalo lak.

Izvor blizak pevačici i realizaciji njene ideje oglasio se za Alo! i otkrio detalje knjige koja će, kako je istakao, mnoge javne ličnosti baciti u senku.

- Ana je već određeni vremenski period potpuno predana ostvarivanju jedne od svojih velikih želja. U pitanju je objavljivanje autobiografske knjige koja će otkriti mnoge detalje iz njenog privatnog života u koji javnost do sada nije bila upućena – započeo je izvor za Alo!.

- Mnogima je jasno da poslednjih godina sreća nije bila na njenoj strani, a ono u šta je javnost upućena nije ni deseti deo Aninog života. Ova knjiga je nešto specijalno, nešto što će pomeriti dosadašnje granice i Anu predstaviti u potpuno drugačijem svetlu. Zapravo, onom pravom. Tokom stvaranja ovog, mogu slobodno reći vanvremenskog dela, Ana nije štedela ni reči ni emocije, a da li će se trud isplatiti ni u najmanjem procentu ne dovodi u pitanje. 

Izvor nam je otkrio i o čemu će sve govoriti delo.

- Knjiga će sadržati priče od ranog detinjstva, pa sve do poslednjih dešavanja njenog života. Odrastanje sa bratom, sukobi sa majkom, siromaštvo i nemaština samo su neke od tema kojom se bavi ovo delo. Ana nije preskočila ni odnos sa nekadašnjim partnerom Stefanom Đurićem Rastom, nebrojeno mnogo lepih trenutaka sa njim, ali i ljubavni brodolom. Dolazak na svet ćerke Tare je bez sumnje najbitniji događaj u celom njenom životu, te će se svakako i to naći na stranicama.

„Ocu je posvetila najvažniji deo“

Smrt oca je ostavio veliki trag u Aninom životu, ali i u knjizi, otkriva nam izvor.

- Posebnu pažnju dala je odeljku koji govori o njenom odnosu sa ocem, ali i, nažalost, gubitak te važne figure u svom životu. U ocu je videla podršku, stabilnost, zaštitu, a njegova smrt potpuno ju je razorila. O tome je nekoliko puta govorila u svojim intervjuima, ali knjiga će predstaviti nove detalje – rekao je izvor, pa dodao:

- Finiš je iza ćoška, a zvanično objavljivanje knjige očekuje se do kraja ove godine - zaključio je izvor za Alo!. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading